Tilmelding for udstillere 2024

Tilmelding til Sydhavsøernes Frugtfestival 2024 i Sakskøbing

Som udstiller kan du vælge en udstillerstand eller en madbod. Udfyld en af nedenstående formularer med alle oplysninger og ønskede tilvalg. Tilmeldingsfrist senest den 1. august 2024.

Sydhavsøernes Frugtfestival afholdes hvert år den 3. weekend i september. I år er det 14.-15. september 2024, med opsætning af stande fredag den 13. september.

Frugtfestivalen har 20.000-25.000 besøgende på en weekend, og vi er meget opmærksomme på, at alle udstillere har noget med dansk frugt at gøre.

Information

Sydhavsøernes FrugtFestival har eksisteret siden 2009 og er i dag Danmarks største frugtfestival. Glæd dig til en weekend i hyggelige Sakskøbing, hvor det summer af torvestemning med ca. 60 udstillere, masser af mennesker og strøghandel uden trafik.

Få mere at vide om hvad du kan forvente som udstiller på Sydhavsøernes Frugtfestival.

Mere information

Tilmelding af udstiller

Bemærk: De anførte priser er eksklusive moms. Ved modtagelsen af tilmeldingen modtager du en bekræftelse samt en faktura på det bestilte.

Vigtig information og betingelser

Sydhavsøernes Frugtfestival henstiller til ALLE udstillere at forholde sig aktivt til følgende:

Udsmykning
For at holde Frugtfestivalen i frugtens ånd anmodes alle udstillere om at udsmykke standen med frisk frugt, frugtgrene eller andet frugtrelateret udsmykning.

Elektricitet på standpladsen
Der er begrænset adgang til strøm i Sakskøbings bykerne, derfor er det meget vigtigt, at du husker at krydse dit behov af.

Affaldshåndtering
Frugtfestivalen opsætter affaldscontainere bag pizzeriaet på Torvet. Stadeholderne forpligtiger sig til selv at sørge for at bære sit skrald op i containeren og følge de gældende regler for affaldssortering.

Specielle behov
Har du specielle behov for strøm eller vand, anmoder vi dig om at kontakte Sakskøbings Handelsstandsforening ved Jan Herluf Petersen senest den 1. august 2024.
Tlf.: 23 71 28 12 / e-mail: saha@sakskobing-handel.dk.

Praktisk forløb

  • Første uge i september modtager alle tilmeldte udstillere en mail med allokeringstegning, program og flyers.
  • Der er CS-Vagt, fire hunde med fører fredag og lørdag nat i alle udstillingsområderne fra lukketid og til næste morgen kl. 08.00. Det påhviler hver udstiller selv at tage sine forholdsregler mod tyveri, hærværk mv.
  • Sydhavsøernes Frugtfestival dækker ikke skader mv.
  • Festivalområdet skal være ryddet for biler lørdag morgen kl. 09.00. Lørdag kl. 10.00 åbner alle områderne for gæster.
  • Det er ikke muligt at køre varer til og fra boderne i åbningstiden.
  • Der må tidligst pakkes ned kl. 16.00 søndag.
  • Søndag morgen kl. 8.00 er der fælles morgenmad for alle udstillere i Frugtfestivalens Madtelt. Her kan du samtidig få en god snak med de andre udstillere.