Tilmelding af madbod 2023

Tilmelding til Sydhavsøernes Frugtfestival 2023 i Sakskøbing

Sydhavsøernes Frugtfestival afholdes hvert år den 3. weekend i september. I år er det 16.-17. september 2023, med mulighed for ankomst den 15. september.

Frugtfestivalen har 20.000-25.000 besøgende på en weekend og vi er meget opmærksomme på, at alle udstillere har noget med dansk frugt at gøre.

Som udstiller kan du vælge en udstillerstand eller en madbod. Udfyld en af nedenstående formularer med alle oplysninger og ønskede tilvalg. Tilmeldingsfrist senest den 17. juni 2023.

Information

Sydhavsøernes FrugtFestival har udviklet sig fra få stande for 14 år siden til i dag hvor hele Sakskøbing midtby er lukket og sat op med ca. 60 telte med udstillerne.

Få mere at vide om hvad du kan forvente som udstiller på Sydhavsøernes Frugtfestival.

Mere information

Tilmelding af madbod

Bemærk: De anførte priser er eksklusive moms. Ved modtagelsen af tilmeldingen modtager du en bekræftelse samt en faktura på det bestilte.

Vigtig information

Sydhavsøernes Frugtfestival henstiller til ALLE udstillere at forholde sig aktivt til følgende:

  • For at holde Frugtfestivalen i frugtens ånd anmodes alle udstillere om at udsmykke standen med frisk frugt, frugtgrene eller andet frugtrelateret udsmykning.
  • Elektricitet på standpladsen
  • Der er begrænset adgang til strøm i Sakskøbings bykerne, derfor er det MEGET vigtigt, at du husker at krydse dit behov af!
  • Har du specielle behov for strøm/vand, anmoder vi dig om at kontakte Sakskøbings Handelsstands-forening ved Jan Herluf Petersen, tlf.: 23 71 28 12. Email: saha@sakskobing-handel.dk. Dette skal ske SENEST den 1. august 2022.
  • Frugtfestivalen opsætter affaldscontainere bag pizzariaet på Torvet. Jeg forpligtiger mig til selv at sørge for ar bære mit skrald op i containeren.

Madboderne
Jeg er indforstået med at vores mad skal være let at håndtere af takeaway-typen, og den mad vi sæl-ger, skal tage afsæt i lokal frugtavl, og skal indeholde frugt. Det vil sige at producenter og restauratører skal til dagen have lagt sig i selen og forholdt sig til festivalen navn og koncept: Frugtfestival, fejringen af det milde klima på Sydhavsøerne og den flotte, lækre frugthøst.

Krav fra Fødevareregionen
Jeg hæfter som udstiller selv for at opfylde alle Fødevareregion ØST’ krav til madsalg på Frugt-festivalen.
Er jeg i tvivl kontakter jeg selv Fødevareregion Øst i Ringsted.

Drikkevarer
Frugtfestivalen sælger drikkevarer, med Krenkerup Bryggeri som øl-leverandør og samarbejdspartner. Det er således kun Frugtfestivalen, der har tilladelse til at sælge øl og vand og lignende drikkevarer på Frugtfestivalen.

Åbningstider
Lørdag, den 17. september kl. 10.00 – 17.00
Søndag den 18. september kl. 10.00 – 16.00