Postkortrejsen 2017

Postkortrejsen 2017

Vind en weekend i byen Menton på den franske riviera under Fête du Citron

Menton Citrus Festival. Det sted i verden man bruger flest frugter under en festival er i Menton på den franske riviera. Her fejrer man den årlige citrusfrugthøst med gigantiske frugtkunstværker på op til 11 meters højde på hjul i form af paradevogne mv.   Mere end 300 professionelle dekoratører og 145 tons citrusfrugter danner rammen for festivalen, der har et besøgstal på mere end 160.000 gæster over de 3 uger festivalen varer.

Menton ligger i det sydøstlige Frankrig, øst for Monaco, 35 km. fra Nice, tæt på grænsen til Italien. Byen ligger ud til Middelhavet og har strand prominade og en mindre havn.

I år der det den 85énde gang man fejrer Fete du Citron i Menton – og det er  – det er en giga begivenhed – i den ellers hyggelige provinsby med 26.000 indbyggere.

Se program for festivalen her:  https://www.fete-du-citron.com/programme-fete-du-citron/

Vinderturen til Fete du Citron for to voksne indeholder:

  • Fly tur retur med fra Københavns lufthavn til Nice lufthavn.
  • Tog tur retur fra Nice lufthavn til Menton ( 35. kilometer)
  • Hotel ophold fredag til og med søndag
  • Adgang til The Golden Fruit Pararde, som foregår på Promenade du Soleil på havnefronten

Oplev festivalen her: https://www.youtube.com/watch?v=lqZxNvlKlJQ

Sådan vinder du:

Få fat på et frugtfestival postkort, som fås på de fleste turist destinationer på Lolland-Falster fra medio juli måned . Du kan også få et postkort fra en af de rullende armbåndsvogne på Sydhavsøernes Frugtfestival. Postkortet skal udfyldes med navn, adresse, tlf. og mail, og afleveres i postkortindkastet ved scenen på selve festivalen.  Vinderen af rejsen udtrækkes på festivalen søndag d. 17 sept. søndag kl. 15.00.