Marathon

Frugtfestivalens Maraton- ved løbeklubben Streetcommander i Radsted

Lørdag d. 15 september 2018, med start kl 09.00 fra Lindevej 8, 4990 Sakskøbing.

For fjerde gang afholder StreetCommander et marathonløb under Frugtfestivalen. Det er et cannonball løb, og målet er, ud over en svedig løbetur, at gøre opmærksom på hvor smukt der er på Lolland, Falster og øerne. Unikke og smukke landskab oplevet på egne ben. Der løbes både hel og halv marathon.

I år får alle der gennemfører en fin medalje udformet som en pære, et gratis festivalarmbånd og en lækker frugtslushice for at deltage 

Løbet følger Sakskøbing fjord, via lystbådehavnen, forbi festivalsområderne, og op til Sakskøbings smukke søer. Herfra går turen, efter en runde om den ene sø, tilbage ad den samme vej som man kom fra.

Ruten

Ruten er afmærket, flad, let og fremkommelig fra start til slut. Underlaget er grus stier, græs og asfalt. Trailsko er ikke nødvendigt.

Der løbes 5 runder for et marathon, og 2,5 for en halvmarathon. Der vil være  et fyldt depot, som man kommer forbi efter hver omgang.  Som ved alle Radsted Marathonløb vil der være medalje og diplom til alle der gennemfører.

Tilmelding og praktisk info:

Tilmelding sker via mailen Radstedmarathon@gmail.com
Husk at skrive dit fulde navn, telefonnummer og ønsket distance samt løbsdato. dette skal også fremgå i betalingsdetaljer.

Der er et tilmeldings gebyr på 75 kr for hel og halv marathon  og 50 kr for runde løb som bedes betales via Swipp eller mobilepay  på
22 40 06 53 eller på reg. 07 04 konto. 70 45 61 47 80.
(Der er kun medaljer til hel og halv marathon deltagere)

NB. Der er lavet specielle Frugtfestival Medaljer til de 50 første tilmeldte. Øvrige tilmeldte får en alm. Radsted Marathon medalje.

Se mere på www.streetcommander.dk

Eller ring til løbsarrangør Kenni  Højby tlf.  22 40 06 53    mail : Radstedmarathon@gmail.com