Dommere

Dommere i Sydhavsøernes Kagedyst 2016

Maja Vase - fotograf Line Falck

Maja Ambeck Vase

30 år, og selvstændig opskriftsudvikler, madfotograf,
madstylist, madskribent m.m. Hun er fast skribent på Politiken, Alt for
damerne, Mad&Venner og Mad og Bolig. Desuden er hun initiativtager til det
digitale magasin Magasinet Lækkerier, som fremover også udkommer på print.

Maja er flittigt besøgt på de sociale medier: 168.000 følgere på Instagram,
6.500 følgere på Facebook og ca. 3.500 daglige besøg på dessertbloggen www.majavase.dk

Maja Vase er – sammen med Anne au Chocolat – forfatter til bøgerne ‘Lykken er chokolade’ (2014) og ‘Lykken er is’ (2015) og er nu i fuld gang med sin første helt egen bog, ‘Majas Desserter’, der udkommer i slutningen af september.

Kasper-Hansen

Kasper Hansen

28 år, fast underviser på Konditorfagskolen  ZBC i Ringsted.  Er et dedikeret  konkurrencemenneske, og har dermed også deltager i rigtig mange  konkurrencer, bl.a. DM, EM og Nordisk mesterskab alt sammen selvfølgelig indenfor kageuniverset.

Derudover varetager Kasper trænergerningen for vores DM deltagerene  i Skill og er World Skills Expert. Kasper har bla. bedømt VM i Brasilien, og skal dømme VM igen i Dubai 2017.

Har så siden februar 2016 fungeret som landstræner for bagerlandsholdet.

MARKUS2-e1421338875514

Markus Grigo

Markus Grigo ELSKER det søde køkken!

Markus er tysk født, men efter et ophold på ca. 1 år i London (Royal Lancaster Hotel), flyttede Markus til Denmark i 1991. Siden har han arbejdet på nogle af de bedste restauranter, og lært af nogle af landets dygtigste kokke og konditorer. Hans passion for desserter og kager har han delt med rigtigt mange i form af inspirerende foredrag, kurser, TV udsendelser og ikke mindst igennem mange bogudgivelser.

Til daglig arbejder  Markus som Food Technolog, for Aasted mikroværk!,  hvor han udvikler nye produkter, opskrifter og hjælper kunder fra hele verden til at lave deres kager og chokolader. Men han er så vild med kager at han også driver egen virksomhed, der især fremstiller bryllupskager – se mere på www.grigo.dk

Anni  Poulsen

Anni er konditor på  Steens Bageri Nyk. F.

Anni har taget en lidt anderledes vej ind til konditorfaget. Hun er udlært slagter, og har været selvstændig slagtermester i 10 år. For 8 år siden havde hun lyst til prøve noget helt andet. Siden har hun lavet kager hos Steens Bageri. Anni er meget kreativ og arbejdsom, præcis hvad der er brug for i en travl bagerforretning på Falster.

Anni har taget fagkurser på Konditorfagskolen i Ringsted og på Odense marcipan.

Se https://www.facebook.com/SteensBageri/

image001

John Jønsson

John er Oldermand i Københavns Konditorlaug, og fungerer  som skuemester ved konditorsvendeprøverne på Konditorskolen i Ringsted. En mand med  et meget stort hjerte for kager og vigtigheden af at uddanne af nye unge konditorsvende og kagetallenter.

Er udlært bager i 1985, og har arbejdet som bager og konditor siden, i flere forskellige bagerier  siden,

I 2006 blev Johns store drøm opfyldt da ham, fik svendebrevet som vaskeægte konditor.

Har siden 2001 drevet sit eget kvalitetsbageri, Johns Kagehus, hvor alle brød og kager er lavet fra “bunden af”, uden brug at mix produkter eller frossen posefrugt  af elendig kvalitet.  Se www.johns-kagehus.dk

Hvert år deltager bageriet i flere konkurrencer, f.eks. i ” Årets kage ” og i “Danmarks bedste brød “