Bliv frivillig!

Sydhavsøernes Frugtfestival er klar til at modtage dig, som frivillig under dette års festival.Du skal være fyldt 16 år, og 18 år hvis du vil være del af barteamet, eller have større ansvarsopgaver.

At være frivillig på Sydhavsøernes Frugtfestival kan være mange ting; at hjælpe med at sætte telte op, rigge brugsvand til for madboderne, sælge øl, sætte bannere og skilte op, gå til hånde i børnekøkkenet, sælge billetter til særlige smagsoplevelser mv. Kort sagt der er mange jobs som festivalen er afhængig af frivilliges hjælp til, for at vi igen i år får en velfungerende og dejlig festival.

Din indsats kan variere i længde og indhold, men i sidste ende får alle frivillige samme fantastiske oplevelse af ”at have været med”. Festivalen giver dig:

  • Dagens måltider mens du arbejder
  • Drikkebilletter til øl og vand, der kan bruges i frivilligeteltet efter endt vagt
  • Arbejdstøj, En T-shirt med festivallogo pr. arbejdsdag.
  • En skøn mad- og latteroplevelse. Festivalens koordinatorer for alle de frivillige, vil igen i år bestræbe sig på at sørge for en middag med super lækker mad, og at alle igen i får rørt lattermusklerne godt og grundigt.

En dag som frugtfestival frivillig kan være mellem 6 -12 timer.

Du melder din ankomst til den kaptajn du skal hjælpe under din vagt.  Info herom udsendes til alle frivillige i ugen op til festivalen.

Din vagt kan indeholde flere forskellige opgaver, men du vil fortrinsvis være placeret i ét område på en opgave.

Vi forventer, at du som frivillig har lyst til at “tage arbejdshandskerne på”, og ønsker at være del af et entusiastisk fællesskab. Til gengæld vil vi gerne tilbyde dig en tjans, der både er social, meningsfyldt og helt sikkert også sjov.

Meld dig som frivillig ved at udfylde tilmeldingsformularen her:

Klik her for at download tilmeldingsblanket

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om muligheden for at blive frivillig på dette års festival, er du velkommen til at kontakte koordinator for frivillige 2016:

Næstformand
Birte Aagaard
T: 54705959
E: birte.aagaard@mail.dk