Masser af frugt i børnehøjde

Masser af frugt i børnehøjde

Pynt frugt, pres frugt og smag forskellen. Vi skruer gevaldigt op for frugtformidling i børnehøjde, når den traditionsrige festival løber af stablen i Sakskøbing.

Find dit yndlingsæble, bag æbleskiver med æbler, dekorér marcipanæbler med Mette Blomsterberg og komponér din nye favoritsmoothie. Det bliver nogle af aktiviteterne for børn og forældre, når vi hylder den fabelagtige frugt, der er dyrket på Sydhavsøerne. Her er et udpluk:

WORKSHOPS

Sanselaboratoriet for de madmodige

Her kan børn og barnlige sjæle blive klogere på duft, smag og konsistens, samt undersøge, om det er muligt at drikke en sukkerroe. Der skal der bages æbleskiver, som rent faktisk indeholder æbler, og så skal vi smage på en masse skønne æbler og finde netop dit favoritæble.

Lær konditorkunst af Mette Blomsterberg

Endelig kigger også den tidligere bagedyst-dommer Mette Blomsterberg forbi. I hendes konditorværksted lærer hun børnene den fine kunst at dekorere marcipanæbler og andre søde sager.

Gratis men kræver tilmelding

Tilmelding i boden i Børneområdet d. 18. og 19. september fra kl. 9.30. Antal børn pr. forløb: 15-20 stk. Anbefalet alder: 8-14 år. Pladserne fordeles efter princippet ’først til mølle’.