Danmarks bedste æblemost på danske æbler

Skal du være med i konkurrencen om Danmarks bedste æblemost på danske æbler?

Sydhavsøernes Frugtfestival 2021 i Sakskøbing lørdag den 17. og søndag den 18.september 2021.

Deltagelse

Vi vil gerne have dig og din gode most med; men du kan kun deltage med en ren æblemost, og kun med en most, som er fremstillet på danske æbler.

Tilmelding skal ske til Birte Aagaard på mail: birte.aagaard@mail.dk, senest mandag den 13.september 2021. Vi glæder os til at se og smage jeres most i kampen om hvem, der leverer Danmarks bedste most på danske æbler.

Når i ankommer til Frugtfestival, har I pakket 20 flasker af 1l hvor I har sat tydelig mærkat på hvor der står “mostkonkurrencen” fra “og så jeres navn”.

I henvender jer i vores info stand på i Den Gamle Boghandel, Søndergade 1, fredag den 17. september 2021 inden kl 18.00 hvor vi sidder klar til at modtage produkterne, og vil sørge for, at produkterne bliver opbevaret på køl.

Mærkning: Alle flasker skal tydeligt være mærket: Mostkonkurrencen og jeres navn.

Bedømmelseskriterier – publikum

Helt enkelt – Hvilken most smager bedst?

Bedømmelseskriterier – fagdommere

Produkter bedømmes af et kvalificeret dommerpanel ud fra følgende fire kriterier:

  • Smag (tæller x4)
  • Innovation
  • Præsentation, fortælling, emballage mv.
  • Lokale råvarer

Hvornår kåres vinderne?

Vinderne kåres på Frugtscenen søndag den 19.september kl 14. Navnene bliver desuden offentliggjort i pressen, på festivalens hjemmeside og sociale medier.

Finalisternes produkter vil blive offentliggjort i forskellige medier. Finalisterne vil samtidig blive inviteret til at præsentere deres produkter ved et særarrangement for Danske Madpublicister.