Frugtsjov for børn

Ellekildeskolens SFO Kilden og Saxo inviterer til frugtsjov i børneområdet

Agurkesnegl kilden 068 - smag min æble-pære flæsk vil du smage min most

Op til Sydhavsøernes Frugtfestival har børn og voksne travlt med at presse most og gøre det store æblemosaik klar til festivalen. Der bliver også trænet i finde frem til den lækreste opskrift på frugthavregrød – kun sødet af natures frugter   – den bedste grød serveres på festivalen – kom forbi og smag! Nogle børn har også været på besøg hos Lolle Frugtplantage for at lære en masse om de lokale “sydhavsfrugter” som forberedelse til festivalen og lært en masse om æbler, pærer og blommer.

Under hele Frugtfestivalen er personale fra SFO SAXO og Ellekilde SFO klar til at tage imod, mens børn fra SAXO SFO fra  3.kl – 6.kl står parat i teltet, hvor man kan presse de gyldne dråber af friske æbler og smage på Frugtfestivallens mest nypresset æblemost.

Skulle man få lyst til at få æble – eller pærekinder, er der mulighed for dette. Vi står klar og med maling og pensler, så tøv endelig ikke.

Æblekastemaskinen står klar igen i år. Kast ærteposen afsted og grib en dejligt lille æble. Lige til at spise på din vej rundt.

Kom og smag havregrød med frugt, og få en opskrift med hjem…..man bliver nemlig afhængig af disse sunde og friske æblevafler.